24 november 2022

Chauffeur autolaadkraan

Wij zijn Pieterse Containerhandel & Transport B.V., gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en transport van zeecontainers. Zeecontainers variƫrend van 2 tot 12 meter worden volledig naar de wens van onze klanten verbouwd. Het laatste onderdeel hiervan is de container in nieuwe conditie afleveren bij de klant.

Van evenement tot bouwlocatie en van particulier tot industrie: onze (groen/witte) zeecontainers plaatsen wij overal! Vanuit Ter Aar verzorgt een klein team chauffeurs dagelijks leveringen, verplaatsingen en retourneren van zeecontainers binnen Nederland. Door onze grote afwisseling in klanten is iedere levering weer uniek!

Voor onze trekker-trailer vrachtwagen met autolaadkraan (HIAB 85 Ton/meter) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om het team te versterken! Een fulltime functie met als dagelijkse vertrekplaats Ter Aar en nationaal transport. Voor een compleet aanbod naar onze klant wordt standaard gereden met een trailer en waar nodig gewisseld naar een semi-trailer of city-trailer.

Functie eisen:

* Ervaring als vrachtwagenchauffeur trekker-trailer

* Enige ervaring in het werken met een autolaadkraan of vergelijkbaar

* Woonachtig in of rondom de Gemeente Nieuwkoop

Ons aanbod:
* Een uitdagende en afwisselende baan

* Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO-metaal

* Aanstelling met uitzicht op een vast contract

Ben jij enthousiast?

Stuur een email naar info@pietersecontainer.nl of bel 0172-604343

Pieterse Containerhandel & Transport

Pieterse Containerhandel is gespecialiseerd op het gebied van verkoop en verhuur van zeecontainers