Het beveiligen van uw zeecontainer

Het goed beveiligen van een zeecontainer tegen inbraak op de bouwplaats, in de woonwijk of op een festival wordt steeds belangrijker. U wilt immers niet dat uw waardevolle materialen onbeveiligd staan. Met ons ruim assortiment slotsystemen voor zeecontainers is uw zeecontainer goed afgesloten.

Neem nu onze zware stalen slotkast, inclusief tweedelig MUL T LOCK hangslot. Een 16 mm sterk gehard stalen slot met 3 sleutels en veiligheidscertificaat. Hiermee bent u direct goed beveiligd tegen inbraak. Sleutels kunnen eenvoudig worden bijgemaakt op het certificaat. Meerdere sloten met één sleutel openen? Wij maken deze sloten passend op één certificaat.

Een snelle oplossing op locatie nodig zonder te lassen? Beveilig uw zeecontainer met een stalen lockbox. Eenvoudige montage en zeer goede bescherming tegen inbraak. Een goed bijpassend slot voor een container met lockbox is een DURO blokslot of MUL T LOCK slot uitvoering.

Mogelijkheden in overvloed en iedere zeecontainer is met een goed containerslot te beveiligen. Bekijk ons ruim assortiment aan sloten voor een zeecontainer.

Bent u benieuwd welk slot uw zeecontainer kan beveiligen, neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.