Verhuur

De inzet van zeecontainers op evenementen en festivals is een steeds belangrijker aspect aan het worden: eenvoudig operationeel te maken en inzetbaar voor allerlei doeleinden. Onze zeecontainers kunnen immers worden ingezet als kassa container, koelcontainer, vriescontainer, kantoor container of showroom container. Een totaalpakket aan zeecontainers voor uw evenement of festival kunnen wij aanbieden, met een breed scala aan mogelijkheden.

Ons breed aanbod aan huur containers voor evenementen en onze eigen transport service maakt ons een flexibele en uitstekende partner tijdens het evenement of festival. Op deze pagina vindt u enkele gerealiseerde projecten op evenementen en festivals.

Bekijk hier onze verhuurpagina voor al de mogelijkheden in het huren van een container.
Verhuurpagina

Verkoop

Zeecontainers kunnen, mede door de grote variƫteit in afmetingen, worden ingezet voor allerlei doeleinden. Zeecontainer modificatie is voor ons dagelijks werk. Inmiddels realiseerden wij al enkele technische hoogstandjes. Hierbij kan worden gedacht aan onder andere aggregaat containers, mobiele kantoren, werkplaatsen of schaft containers, koelcontainers of brandwerende ketelhuizen. De mogelijkheden binnen ons verkoopprogramma zijn uitermate divers, zeecontainers kunnen hierdoor geheel naar wens van de klant worden ingericht.

Wij denken graag met u mee in het modificeren van een zeecontainer. Ons divers assortiment zeecontainers, de mogelijkheid tot aanpassing van zeecontainers en onze eigen transport service maken ons een flexibele partner in uw project.

Op deze pagina vindt u enkele gerealiseerde projecten van onze verkoop containers.
Neemt u contact om uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier onze verkooppagina voor al de mogelijkheden in het kopen van een container. Ook voor een gebruikte zeecontainer kopen bent u bij ons aan het juiste adres.
Verkoop

Pieterse Containerhandel & Transport

Pieterse Containerhandel is gespecialiseerd op het gebied van verkoop en verhuur van zeecontainers