OFFSHORE

OFFSHORE

Naast ons uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte zeecontainers kunt u bij ons ook terecht voor offshore containers, in diverse afmetingen. Op maat gemaakte, gecertificeerde DNV containers volgens DNV2.7-1 en ISO 10855-1 kunnen offshore worden ingezet. Een offshore container voldoet aan specifieke eisen volgens DNV. Er wordt gewerkt met materialen van hoge kwaliteit, conform de normen en eisen van DNV-GL 2.7-1, ISO 10855-1 en CSC.    

Onze offshore containers zijn in nieuwe uitvoering leverbaar en kunnen worden voorzien van de gewenste modificatie. Met onze kennis, ervaring en certificering modificeren wij een offshore container speciaal voor uw project. De DNV2.7-1 en ISO 10855-1 worden gewaarborgd bij de offshore container modificatie.     

DNV2.7-2 Ter uitbreiding op bovenstaande DNV2.7-1 bieden wij de mogelijkheid de container conform DNV-GL 2.7-2 te modificeren. Neemt u contact op om de mogelijkheden te bespreken.    

Op deze pagina vindt u enkele gerealiseerde projecten van offshore containers. Neemt u contact om uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden te bespreken.      

Vraag vrijblijvend een OFFERTE aan!

MEER INFO?
Bel: 0172 604343

Offshore Nieuwe zeecontainer

Na specifieke aanpassingen naar wens van de klant zijn zeecontainers bruikbaar als:

Kantoor- en magazijnruimte, aggregaat containers, compressor containers en diverse andere toepassingen op maat gemaakt. In overleg met de klant zijn de mogelijkheden met zeecontainers oneindig. Op onze website vindt u informatie over ons verhuurprogramma en impressies van verkoop, transport en projecten. Voor meer informatie neemt u graag contact op via telefoon of email.

Offshore video

Vacatures

Offshore berichten

Offshore video

Voorbeeld offshore video

METAALBEWERKER GEZOCHT !!!

Hieronder vindt u onze recentste vacature van Pieterse Containerhandel & Transport

Offshore berichten

Tekst volgt