PARTS

PARTS

Naast de verhuur en verkoop van zeecontainers bieden wij een breed assortiment aan containeronderdelen aan. Dit varieert van veiligheidsartikelen en koppelstukken tot markeringsstickers.   

Buiten onderstaande standaardartikelen kunnen wij u tevens voorzien in onderdelen zoals: containerdeuren, containerwanden, deurstangen, ventilatieroosters en diverse andere onderdelen. Neemt u contact op per telefoon of email voor de mogelijkheden. De containerparts kunnen aan u per pakket of pallet worden verzonden.

Vraag vrijblijvend een OFFERTE aan!

MEER INFO?
Bel: 0172 604343

Sloten

Zeecontainer Koppelstukken

Deuren en sluitingen

Industriële verf

Overige parts

Na specifieke aanpassingen naar wens van de klant zijn zeecontainers bruikbaar als:

Kantoor- en magazijnruimte, aggregaat containers, compressor containers en diverse andere toepassingen op maat gemaakt. In overleg met de klant zijn de mogelijkheden met zeecontainers oneindig. Op onze website vindt u informatie over ons verhuurprogramma en impressies van verkoop, transport en projecten. Voor meer informatie neemt u graag contact op via telefoon of email.

Vacatures

Parts berichten

Parts video

Voorbeeld parts video

Parts video

METAALBEWERKER GEZOCHT !!!

Hieronder vindt u onze recentste vacature van Pieterse Containerhandel & Transport

Het beveiligen van uw zeecontainer

Het goed beveiligen van een zeecontainer tegen inbraak op de bouwplaats, in de woonwijk of op een festival wordt steeds belangrijker.